10 تا از بهترین دکتر داخلی در ایران ️ از نگاه مردم【آپدیت سال 1401】+ مشاوره-ابزار پزشک
انتشار: اسفند 14، 1402
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

10 تا از بهترین دکتر داخلی در ایران ️ از نگاه مردم【آپدیت سال 1401】+ مشاوره-ابزار پزشک

اخذ دکترای پزشکی عمومی از دانشگاه جندی شاپور اهواز، اخذ درجه تخصصی پزشکی هسته ای از دانشگاه علوم پزشکی تهران، طی دوره پزشکی هسته ای در دانشگاه kanazawa ژاپن، طی دوره پزشکی هسته ای در دانشگاه Kyoto ژاپن، طی دوره پزشکی هسته ای در مرکز تحقیقات آموزشی ... برای تشخیص و درمان بیماری های داخلی باید به متخصص داخلی مراجعه نمود اما همان گونه که می دانید معاینه هر سیستم درونی بدن نیاز به تخصص خاص خود را دارد لذا اکنون این سوال مطرح می شود که تخصص داخلی دقیقا چه مواردی را شامل می شود. به طور کلی پزشک داخلی به کسی گفته می شود که وظیفه تشخیص و درمان پزشکی به غیر از جراحی را در بزرگسالان برعهده دارد.

بسیاری از افراد برای مراجعه به یک دکتر داخلی خوب تلاش می کنند که در ابتدا تحقیقات لازم را داشته باشند. زیرا که تشخیص و درمان انواع بیماری ها را حساس می دانند و ترجیح می دهند که روند درمان با موفقیت زیاد و توسط مجرب ترین پزشک انجام شود. دکتر سید علی اکبر بنی هاشمی متخصص داخلی هستند؛ ایشان توانستند با موفقیت مدرک دکترای پزشکی عمومی شان را در سال 1374 از دانشگاه علوم پزشکی شیراز اخذ کنند و پس از آن در سال 1379 دوره تخصص بیماری های داخلی شان را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پایان رساندند و مدرک فلوشیپ غدد و دیابت (دیابتولوژیست) را در سال 1382 از دانشگاه علوم پزشکی شیراز اخذ کردند و فارغ التحصیل شدند.

دکتر فاطمه هدایی

ایشان با توجه به مجموعه علائم شما، نشانه ها و یافته های آزمایشگاهی و پاراکلینیکی شما را درمان و یا در صورت لزوم به پزشک حوزه مربوطه ارجاع می دهد. برای دریافت نوبت از متخصص داخلی، بعد از ورود به پروفایل دکتر روی گزینه «دریافت نوبت» کلیک کنید. امکان دریافت نوبت با تلفن گویا نیز برای بسیاری از پزشکان فعال است و می توانید بدون محدودیت زمانی نوبت خود را رزرو کنید. اگر نسبت به غذاهایی که میخورید و یا داروهایی که مصرف می کنید واکنش غیرعادی بدن را دارید حتما و سریع به یک متخصص داخلی مراجعه کنید.بیشتر از 25% مردم دنیا دچار آلرژی های مختلف هستند.آلرژی میتواند علائمی مثل آبریزش بینی،سرفه در برابر گرده های گیاهان، خارش، عطسه و همچنین آبریزی از بینی باشد.همچنین میتوانید برای ویزیت از خدمات ویزیت پزشک در منزل هوم ویزیت استفاده کنید. معمولاً متخصصین داخلی با پزشک عمومی یا پزشک خانواده اشتباه گرفته می شوند. در حالی که متخصصان عمومی تحت آموزش های خاصی قرار می گیرند تا بتوانند بیماری های خاص را درمان کنند.

  • به همین دلیل در میان انواع تخصص پزشکی، به عنوان اولین نقطه اطمینان تشخیص و درمان بیماری، مورد توجه جامعه پزشکی و بیماران است.
  • شاید بتوان گفت یکی از مهم ترین تفاوت های پزشکان داخلی با عمومی در تحصیلات و دانش آنهاست.
  • دکتر نیلوفر نیک پور متخصص داخلی و فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی همدان می باشد.
آخرین گام در زمینه یافتن بهترین دکتر داخلی در ایران این است که از پزشک عمومی و یا پزشکی که تحت درمان های ایشان قرار می گیرید، سوالاتی راجع به یافتن پزشک متخصص داخلی بپرسید و ایشان شما را در یافتن بهترین دکتر داخلی در ایران راهنمایی خواهند کرد. عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضو انجمن علوم آزمایشگاهی بالینی، عضو انجمن انگل شناسی مجله خبری پزشکی ایران، عضو انجمن نظام پزشکی، ... پس از گذراندن تحصیلات متوسطه در دبیرستان کمال، در سال 1366 در رشته پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان پذیرفته شدند. دوران تحصیلات پزشکی عمومی در کنار اساتید برجسته ای چون دکتر علیرضا ستوده نژاد، دکتر محمد حسین داعی، دکتر پدرام ... دانشیار رشته زنان و زایمان در دانشگاه علوم پزشکی تهران، ریاست بخش زنان و زایمان ...

دکتر حسین عاشق

با استفاده از امکانات این مجموعه امکان مشاوره پزشکی متنی و صوتی نیز وجود دارد. در ضمن دکتر بنی هاشمی فعالیت های آکادمیکی مختلفی انجام داده اند که شامل عضویت شان در هیات علمی دانشگاه آزاد شیراز، فعالیت داشتن به عنوان استادیار دانشگاه و همچنین عضویت در انجمن متخصصین داخلی ایران می باشد؛ ایشان 18 سال سابقه بسیار خوب در این زمینه دارند و با لقب بهترین دکتر داخلی در شیراز شناخته می شوند. فارق التحصیل تخصص بيماري هاي غدد درون ريز و متابوليسم از مايو کلينيک آمريكا؛ تخصص داخلي و دكتراي پزشكي از دانشگاه علوم پزشكي تهران؛ استاد دانشگاه، معاون آموزشی و هيات مميزه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ رئیس بخش غدد بیمارستان دکتر شریعتی؛ معاون پژوهشي، قائم مقام معاون آموزشي، دبير هيات ممتحنه و ... اما درصورتی که مشکلات تنفسی جدی باشد و در طولانی مدت برطرف نشود، باید به متخصص ریه مراجعه کرد. متخصصان داخلی می توانند با ادامه تحصیل و دریافت مدرک فوق تخصص در شاخه های مجزایی مهارت پیدا کنند.